decembrie, 2018

2018vin14dec(dec 14)12:00dum16(dec 16)16:00Forumul antreprenorilor în administrația inteligentă12:00 - 16:00 (16) Silver Mountain Resort, Strada Doinașului nr.9

Detalii

Societatea Liberală, Institutul de Studii Populare și partenerii lor internaționali Martens Centre for European Studies – Bruxelles, Belgia și Fundația Hanns Seidel – Munchen, Germania vă invită să luați parte la Forumul antreprenorilor în administrația inteligentă, ediția a III a, care va avea loc în perioada 14-16 decembrie 2018, la Complexul Silver Mountain de la Poiana Brașov. Anul acesta evenimentul este dedicat parteneriatului dintre mediul de afaceri, administrațiile locale și unitățile de educație profesională, fiind centrat pe soluțiile de tip #smartadministration#smartcity#smarteducation.
În cele trei zile, vom vorbi pe larg despre digitalizare și administrație inteligentă, despre #smartcity și #smartvilage, despre #smarteducation cu scopul de a dovedi cât de benefice sunt aceste soluții pentru cetățeni. În marja evenimentului, vom organiza:
– un circuit în teren care va include vizitarea unei unități de învățământ profesional, întâlnire cu reprezentanți ai companiilor din parcul industrial și vizionarea unor soluții de #smartcity implementate.
– prezentarea surselor de finanțare nerambursabile care pot fi utilizate atât pentru proiectele administrației locale, cât și pentru initiative comerciale sau sociale.
– prezentarea soluțiilor oferite de companii,
– exemple de bune practici ale autorităților locale.
– Evenimentul durează 3 zile / 2 nopți, în perioada 14-16 decembrie 2018
– Cazarea participanților se face la Hotel Silver Mountain**** din Poiana Brașov (https://cazare-silvermountain.ro), în regim de cameră single
– Organizatorii asigură toate mesele din perioada evenimentului
– Participanții vor avea la dispoziție un autocar pentru circuitul la obiectivele din teren
– Participanții sunt oameni de afaceri, aleși locali și reprezentanți ai învățământului profesional și tehnic
– Estimăm o participare de 100 persoane
– Vă rugăm să confirmați pe adresa: societatealiberala@gmail.com
– Termen limită: 30 noiembrie 2018
– Persoană de contact Octavian Manolescu, tel: +40746 566 429

Când

14 (Vineri) 12:00 - 16 (Duminică) 16:00

Unde

Silver Mountain Resort

Strada Doinașului nr.9

Organizator

Societatea Liberală