Desi s-a scurs doar jumatate din mandatul parlamentarilor (2016-2020), Partidul National Liberal(PNL) Brasov se pregateste din nou de alegeri…pentru Camera Deputatilor si Senat. Cel putin asa rezulta din postarile ”candidatilor” care râvnesc la aceasta functie.

”Astăzi mi-am depus candidatura în competiția internă pentru un loc eligibil pe lista candidaților PNL Brasov la Camera Deputaților. La Brașov avem nu doar oameni noi în politică, ci chiar oameni buni în politică înscriși în competiția internă. #PNL#OameniBuniDinPNL”

a scris Catalin Viorel Nan, consilier local din Rasnov, un apropiat al presedintelui PNL Brasov, Adrian Vestea.

Depinde acum si cati parlamentari vor reusi sa aiba liberalii brasoveni. Daca se vor pregati ca la ultimele alegeri din 2016 cand au reusit sa obtina doar un loc de senator si 2 de deputati, va fi o problema, dar si o bataie mare pe locuri. In prezent, liberalii mai au doar 2 deputati, unul fiind printre cei mai activi parlamentari de la PNL. Este vorba despre Gabriel Andronache, care bifeaza pozitiv si la proiecte si la prezenta, dar si la capitolul interventii in cadrul plenului sau la comisii.