Dacă sunteți puțin atenți, doar puțin, veți vedea cum a explodat Facebook-ul de părerologi cu autoritate în securitate, securisme și secu…reală. Voci respectate de-altfel și voci ce nu au mai vorbit prea mult, până acum, ies subit intr-o coordonare pasiv-agresivă la atacul final – Lazăr.

Singurul hop rămas în drumul lor spre acapararea președinției și controlul total al României este Lazăr. Uitați-vă atent. Scenariul este același ca la Kovesi și ca la oricine altcineva care îi blochează și se desfășoară mereu la fel, în 7 pași bine determinați și regizați.

1. Zvonacii. Se începe cu un document extraordinar, fantastic și care demonstrează indubitabil adevărul prezentat la Antena3

2. Raspândacii. Se preia de către luju, ez, sputnik și restul agenturilor de presa rusofone și se distribuie masiv prin mii de conturi false în tot mediul online și offline încât se creează o „adevărată dezbatere”. Unii preoți mici intră aici în scenă.
3. Confirmatorii. Acum ies vocile respectate, oameni cu funcții, cu job-uri reale, cu conturi reale, deontologi, profesioniști din diferite domenii, șefi de instituții chiar actori și cântăreți discutând civilizat și grav dar confirmând totul, până la cel mai mic detaliu, șirul de evenimente și chiar adăugând pe ici colo.

Aici suntem astăzi, dar urmează:
4. Politrucii. Ies din ce în ce mai mulți politicieni influenți (cei controlabili, cei cu dosare penale „în așteptare”) și mai întâi, mai în glumă pe sub buze, mai apoi în serios, în sincron, după care grav și acuzator, în tot felul de emisiuni, afirmând că trebuie curățată țara asta de statul paralel, oameni buni.
5. Milițienii. „Anumite” părți ale justiției se autosesizează să investigheze domn’le cazul cu pricina. Deschid dosare bazate pe poze trunchiate și poveștile prezentate ca fapte și dau verdictele necesare înlăturării obstacolului.
6. Interlopii în uniforme. Acest pas este opțional și este activat doar în caz că poporul mai are curajul să zvâcnescă și să ridice tonul. Ei ies, în acest caz, să-i apere pe cei de la punctele 1-5. Vezi 10 August 2018
7. Inculparea, arestarea, înlăturarea obstacolului.

Misiune a fost îndeplinită sub oblăduirea mamei Rusia care dorește menținerea sistemului controlat de ea. Corupția din România este pentru Rusia energie pură. Doar așa poate să sugă resurse de la noi. Ei, nefiind competitivi pe o piață liberă, se folosesc și susțin acest flagel pentru propriul interes: resursele noastre.

Securiștii sunt toți. Toți servesc un alt stăpân și în nici un caz pe Dumnezeu. Și toți sunt la fel de nocivi pentru democrație, pentru libertate și pentru dezvoltarea țării noastre, dar cancerul și cei mai nocivi, din punctul meu de vedere, sunt cei de la punctul 3 – confirmatorii. Ei distrug pas cu pas, picătură cu picătură încrederea oamenilor în alți oameni. Ei sunt cei în care lumea mai are încredere. Unii chiar modele. Ei distrug fibra care ține o nație unită pe termen lung. Ei sunt cei care l-au trădat pe Burebista, pe Vlad Țepeș, pe Radu de la Afumați. Ei sunt cei care i-au vândut pe Petru Rareș, pe Petru Cercel și pe Mihai Viteazu. Ei sunt cei care i-au omorât pe Constantin Brâncoveanu, pe Horea, Cloșca și Crișan și pe Alexandru Ipsilanti. Ei sunt Iudele și trădătorii acestui neam, iscoadele plătite de interese externe mereu nocive României. Priviți în jur, sunt cunoștințele și „prietenii” noștri pe Facebook. Sunt oameni care conduc instituții ce ar trebui să apere și să protejeze România, dar fac exact opusul. În realitate, ei sunt „statul paralel”. Paralel intereselor României.